Munkaerő-közvetítés, toborzás és kiválasztás

Napjainkban – vállalatmérettől és tevékenységi területtől függetlenül – óriási erőfeszítéseket igényel a megfelelő munkaerő felkutatása és megtartása. Az utóbbi néhány évben különösen elmondható ez a fizikai és könnyű fizikai pozíciók esetében. Megbízható, megfelelően szakképzett munkaerőt találni manapság, talán az egyik legnagyobb kihívás a termelő és gyártó cégek számára Magyarországon.

Mitől több a Blue Collar 2019 Kft, mint más munkaerő-közvetítő cégek?

Pontosan ismerjük a fizikai munkaerő toborzásban rejlő kihívásokat és több éves tapasztalatunknak köszönhetően kipróbált és működőképes megoldási javaslatokat kínálunk felmerülő problémáira.

1. Helyismeret

– Több mint 15 éve toborzunk az észak-kelet magyarországi térségben működő gyártó és termelő vállalatok számára, legyen szó akár multinacionális cégről vagy helyi vállalkozásról.

2. Kipróbált toborzási stratégia

– Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és helyismeretünknek köszönhetően tudjuk, mikor, hol és hogyan kell megszólítanunk a megfelelő szakembereket, ahhoz, hogy megtaláljuk leendő munkatársait.

3. Elhivatott csapat

– több éve sikeresen működő csapatunk tagjai korábban is munkaerő-toborzási területen dolgoztak, egyaránt jól ismerik és értik mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldal elvárásait.


 

Hogyan dolgozunk?

Munkaerő toborzás

Első lépésként meghatározzuk a betöltendő munkakörhöz szükséges elvárásokat, illetve az egyéb speciális szempontokat a leendő munkatársak kiválasztásával kapcsolatban. A Megbízó régiójában leszervezzük a kiscsoportos tájékoztatók helyszínét, időpontját- egyeztetve az egyes önkormányzatokkal. Ezután megkezdjük a toborzást. Saját szórólapos csapatunk a toborzás időpontja előtt pár nappal célzottan kiszórja a szórólapokat és elhelyezi a plakátokat, ezzel próbálunk megszólítani minél több potenciális munkavállalót.

Kiválasztási folyamat

A toborzási napok alkalmával részletesen tájékoztatjuk az érdeklődőket a rájuk váró feladatokról, a munkavégzésé körülményeiről és a juttatási csomagról. A Megbízó igénye szerint, akár rövid vállalati image film levetítésére is biztosítunk lehetőséget, már a kezdetekkor erősítve a munkavállalói elköteleződést.

A tájékoztatót követően az érdeklődőkkel egyesével, személyesen is elbeszélgetünk, valamint elvégezzük a munkakörhöz és a Megbízó igényei alapján meghatározott teszteket pl. monotonitástűrés, kézügyesség teszt.

Munkásjárat szervezése

Minden vállalat működését, teljesítményét és hatékonyságát nagyban befolyásolja a munkavállalók munkába járásának a módja.

Szervezett munkásjáratainkkal megoldást kínálunk azoknak a dolgozóknak is a munkába járásra, aki egyébként tömegközlekedési eszközzel akár a nem megfelelő csatlakozás, a nehezen megközelíthető munkahely vagy a saját autó hiányában nem tudnának bejárni. Az optimálisan szervezett munkásjáratoknak köszönhetően tovább bővítettük toborzási régiónkat, ezáltal még több potenciális munkavállalót érünk el toborzási folyamatunk során.

Ajánlatkérés

  Cégnév:

  Kapcsolattartó neve:

  Kapcsolattartó telefonszáma:

  Kapcsolattartó email címe:

  Betöltendő pozíció:

  Adatvédelem:
  Tájékoztatjuk, hogy az ajánlatkérő elküldésével a Blue Collar 2019 Kft. automatikusan Ön által elfogadottnak tekinti az Adatvédelmi Tájékoztatót.